Súgó

Közadatkereső bejelentkező oldal súgó

Ön a Közadatkereső bejelentkező oldalára jutott. Itt van lehetősége új adatgazda, illetve új sajtó regisztráció elvégzésére, valamint már regisztrált felhasználók itt tudnak felhasználói nevük és jelszavuk segítségével bejelentkezni.

FONTOS! Amennyiben ön a kereső felületre szeretett volna eljutni, akkor használja a bejelentkező oldal alján található hivatkozást.

1. Regisztráció

Amennyiben Ön egy adatgazda vagy sajtó képviselője, és regisztrálni szeretné magát a Közadatkereső rendszerben, kérjük válassza a bejelentkező dialógus alatt található Új adatgazda regisztráció illetve Új sajtó regisztráció hivatkozások közül a megfelelőt.

A regisztráció folyamata egyszerű, mindössze néhány percet vesz igénybe. A folyamatot online kitöltési útmutatóval is segítjük.

2. Bejelentkezés

Amennyiben Ön már regisztrálta magát, egyszerűen írja be saját felhasználói nevét és jelszavát. Sikeres belépés után elérést kap mindazon lehetőségekhez, amelyekhez megfelelő jogosultsággal rendelkezik.

3. De hát én már bejelentkeztem!

A rendszer biztonságos működése érdekében Önt automatikusan kijelentkeztetjük, amennyiben legalább 30 percen keresztül nem használta a böngésző programját. Amennyiben ezek után választ ki bármilyen hivatkozást, a bejelentkező dialógus jelenik meg, ahol újra meg kell adnia felhasználói nevét és jelszavát. Sikeres megadás után arra az oldalra jut, amely kiválasztását megtette, és tovább dolgozhat.

Célszerű munkája befejezésekor a Kijelentkezés lehetőséget használni, mivel ezzel egyrészt biztonságosabbá teszi saját munkáját (más a számítógépéhez ülve csak jelszava ismeretében tud az Ön nevében tevékenységet végezni), másrészt ezzel jelezheti a központ számára, hogy a továbbiakban erőforrást nem szükséges az Ön számára fenntartania.